blogspot.

www.kineemelie.blogspot.com :-)

Photobucket

you are my morning star.

genser fra hennes&mauritz + shorts fra levi's

Photobucket

ost og kjeks.

God morgen! I dag jobber jeg hjemme med fotografiprosjektet mitt som jeg da har i denne perioden med prosjekt til fordypning. Man blir virkelig lei av å sitte med Bridge og Photoshop og redigere masse bilder etter en stund, altså! Gøy i begynnelsen, også blir det bare kjedeligere og kjedeligere, i og med at jeg skal redigere alle bildene likt. Ellers fikk jeg sovet ut i dag, selv om jeg våknet klokka ni, så jeg har også rukket og spise en god frokost + ost og kjeks. Og nå skal jeg drikke te og redigere litt mer bilder! xoxo


ph/privat

Photobucket

sov godt.

Nå er det på tide og legge seg, selv om jeg skal være hjem og jobbe i morgen. Men det er jo godt å holde litt på døgnrytmen i og med at jeg må opp klokka fem igjen på fredagsmorgenen? GOD NATT!


ph/weheartit

Photobucket

vår i trondheim.

Heisann! I dag har jeg vært på skolen, og i medietimene dro jeg inn til byen for å ta bilder til fotoprosjektet mitt. Jeg tok jo selvfølgelig også masse andre bilder, og jeg fikk en skikkelig vårfølelse av å vandre rundt i vakre Trondheim i dag! Bakken var bar (omtrent over alt), lufta var passe varm/kald og en god fønvind. Da jeg var ferdig med å ta bilder pluss litt småshopping dro jeg på 3t for å delta på pulsspinn. Fantastisk herlig å trene igjen, for det blir altfor sjeldent for tiden! Etter treningen tok jeg bussen til Rissa, og nå er jeg da altså hjemme hos mamma og pappa igjen. Koslig! Men da jeg kom med bussen til bygda i dag, forsvant vårfølelsen fort. Det begynte nemlig å snø, og ikke bare lite, men masse! Utrolig kjipt, men jeg skal ikke klage... Ehe. Håper dere får en flott kveld!ph/privat

Photobucket

ha en god natt.ph/weheartit

Photobucket

smoothiekveld.

Hei, og god kveld! Etter skolen i dag dro jeg hjem til min kjære hjembygd Rissa, og etter jeg kom hjem har jeg spist kyllingwok, masse frukt og litt sjokoladekake. Og nå slapper jeg av med Frustrerte Fruer, en supergod smoothie (oppskriften ligger under kategorien som heter Oppskrift, he-he) og grønn te. Dessuten skal jeg se Paradise Hotel på nettet etterpå, så dette ser ut til å bli en fin avslutning på tirsdagen. 
ph/privat

Photobucket

rosie huntington-whiteley.

Rosie Huntington-Whiteley er en fantastisk Victoria's Secret-modell, men hun er også fantastisk på hjemmefronten, nemlig når det kommer til utseende og klær. Jeg blir inspirert av så å si alt hun har på seg og av hvordan hun ser ut til enhver tid. Dessuten ser hun jo utrolig sunn, frisk og veltrent (noe jeg forsåvidt også tror hun er) ut hele tiden når paparazziene er i nærheten. Forbilde til tusen!


ph/studdedhearts

Photobucket

burgunderfarget jeans.


1. Genser fra Balmain, $1005.00
2. Jeans fra Topshop, $80.00
3. Veske fra Zara, $80.00
4. Ballerinas fra Intermix, $178.00
5. Solbriller fra KBL, $150.00
6. Hatt fra Peace by Piece, $30.00

Photobucket

today.


ph/weheartit

Photobucket

sushi & frukt.

Heisann! Etter skolen i dag har jeg vært hos ei venninne som heter Linn, sammen med masse koslige folk for å spille inn deres bidragsfilm til filmfestivalen Food4U. Kjempekoslig! Og nå er jeg da altså hjemme i leiligheten min igjen, og nå er det Paradise Hotel på g på tven, samtidig som jeg spiser sushi, speltkjeks og frukt. NAM. Ha en flott mandagskveld da!ph/weheartit

Photobucket

nå er det mandag.

Og jeg er stuck på skolen helt til klokka fire.... Etter skolen skal jeg også til ei venninne på "filminnspilling" til et medieprosjekt. Ha en flott mandag!


ph/weheartit

Photobucket

festival-look.


1. Genser fra Modekungen, $94.00
2. Veske fra MNG by Mango, $60.00 
3. Solbriller fra The Row, $410.00
4. Shorts fra One Teaspoon, $100.00
5. Boots fra H by Hudson, $251.00
6. Øyenskygge fra Urban Decay, $17.00

Photobucket

inspirer meg.


ph/weheartit

Photobucket

en fin søndag.

Hei! Nå har jeg bakt vaniljeboller, rett og slett fordi jeg ikke liker kremen i fastelavensboller. Jeg har også lagd meg verdens beste smoothie, som dere finner oppskrift til lengre ned, samtidig som jeg har sett på fem-mila i VM. Og selvfølgelig vant Petter Northug igjen! Go trøndere, sier jeg bare. Hva skulle vel idrettsnorge gjort uten oss? Ha!


ph/weheartit

Photobucket

facebook i nuet.

ph/privat

 

 

 

 

Photobucket

svart jumpsuit.

1. Jumpsuit fra Zimmermann, $350.00
2. Solbriller fra Gucci, $495.00
3. Smykke fra Oscar de la Renta, $475.00
4. Sandaler fra Woman By Common Projects, $390.00
5. Veske fra Hobo International, $128.00

Photobucket

fastelavenssøndag.

God morgen! Formen i dag er overraskende bra, og jeg startet søndagen (som vanlig) med en herlig familiefrokost bestående av rundstykker, egg, te og oppskåret frukt. Så godt! Ellers er det jo fastelavenssøndag i dag, så etterpå skal jeg kaste sammen en bolledeig og mekke boller. Ikke vanlige fastelavensboller, i og med at jeg ikke liker krem, men vaniljeboller. Altså boller med vaniljekrem inni. Ti ganger så godt, for å si det mildt! Håper dere alle får en fin fastelavenssøndag! 


ph/privat

Photobucket

god natt, da.

Hallo! Nå er jeg hjemme fra en morsom russerevy og en hiva etterfest! Godt å få møte de fleste av de jeg gikk i klasse med i fjor igjen, i og med at det blir altfor sjelden etter at jeg flyttet til Trondheim. Merker hvor mye jeg faktisk savner tiende klasse. Så, til alle dere der ute som går i tiende og kun gleder dere til å begynne på ny skole/flytte eller lignende: ikke gjør det, for dere kommer til å angre om et års tid at dere ikke nøt tiden mer! Ellers har jeg spist opp de siste restene av lørdagssjokoladen + speltkjeks. Fantastisk godt. Og nå skal jeg pusse tennene, hive på meg pysjen og sove lenge. God natt!


ph/weheartit

Photobucket

inspirasjon.
ph/fashionberry

Photobucket

verdens beste smoothie.

1 dl iskaldt vann
3-4 ss yoghurt naturell
1/2 banan
1 pose smoothieblanding fra Coop med ananas, mango og papaya


ph/weheartit

Photobucket

det snør igjen.

God morgen! Her hvor jeg bor har det begynt å snø igjen! Det er så unødvendig at jeg nesten blir lei meg. For nå er det liksom mars, en vårmåned, og da skal snøen forsvinne, ikke komme på nytt. Hrmf. Ellers skal jeg på middag hos søstra mi og kjæresten i det nye  huset deres senere i dag, og etter det skal jeg på russerevy og fest. Håper dere får en fin lørdag!


ph/weheartit

Photobucket

fredagsnatt.

Nå er jeg så trøtt at øynene snart sklir igjen av seg selv. Derfor skal jeg vaske av meg sminken, pusse tennene og hoppe i loppekassa. Og sove lenge. God natt!
ph/privat.

Photobucket

striper, blomster og mokkasiner.


1. Blazer fra H&M $63.00
2. Skjørt fra Rare, $48.00
3. Veske fra Madewell, $148.00
4. Genser fra Uniqlo, $21.00
5. Mokkasiner fra Mark McNairy, $488.00
6. Armbånd fra Amrita Singh, $100.00

Photobucket

en ekte fredagskveld.

God kveld! Denne fredagen har vært en utrolig lang fredag. Først sto jeg opp klokka 0455, for å rekke pendlerbussen til Trondheim som går klokka 0545. Da jeg kom til byen dro jeg først en tur opp til leiligheten for å bytte sko, og deretter dro jeg til skolen. Derifra tok vi buss til Vassfjellet, et slalomanlegg like utenfor Trondheim. Og ettersom regnet, sluddet og snøen har pisset ned i hele dag, så har flesteparten (inkludert meg) sittet inne i kroa og spist. Og da klokka var to tok vi buss tilbake til byen, så jeg og Mia vandret litt rundt i byen før vi tok bussen hjem til rissa. Så alt i alt i dag har jeg tatt buss i omtrent fem timer (!!!), og det sliter på opplagtheten min. Føler meg rett og slett som et slakt nå. Dessuten gikk jeg også til butikken i sted i snøstormen, kun for å kjøpe meg "onion rings" og nutrilett-sjokolade. Namnam. Så nå skal jeg ha en skikkelig god fredagskveld! Håper dere også får det! OG EXCUSE ME FOR ET DØDSKJEDELIG OPPRAMSINGSINNLEGG.


ph/weheartit

Photobucket

anna dello russo.

Herregud, Anna Dello Russo er helt rå! Bare se hvordan hun "worker" streetstyle-fotografiene. Amazing. Og virkelig en stor inspirasjonskilde for alle sammen, synes jeg!

Photobucket

da sier jeg natta.

Jeg må opp klokka 0455 i morgen tidlig, så da sier det seg vel selv hvorfor jeg må legge meg nå? Think so... God natt!

ph/weheartit

Photobucket

hei animasjon.

Gif Created on Make A Gifph/privat

Photobucket

gi meg vår og sol.ph/weheartit

Photobucket

hjemmelagde kanelsnurrer.

Ah, herreguud. Nå er jeg utrolig kvalm og mett, men faktisk på en god måte! Det er på grunn av at jeg har spist meg god og mett på hjemmelagde (sunne!!) kanelsnurrer samtidig som jeg har sett på kvinnestafetten i VM. Og gratulerer til Norge! Igjen! Fantastisk å se på når det er så obvious at vi skal vinne omtrent hele veien, selv om jeg elsker å sitte med hjertet i halsen på jevne sluttspurter også. He-he. Ellers skal jeg begynne og lage middag snart, nemlig fullkornsspaghetti, hakkede tomater og wienerpølser! SUPERDUPERGODT. Kommer sikkert enda flere matbilder senere. Ha-ha..ph/privat

Photobucket

born this way.

Lady Gaga er fantastisk. Tvers igjennom. 

Photobucket

polarbrød og egg.

God morgen! I dag våknet jeg rundt halv tolv, og jeg må si at det var utrolig godt å få sovet ut såpass lenge. Ellers har jeg spist en nydelig frokost bestående av supergrove polarbrød, verdens beste kaviar, nykokte egg og skummet melk. Yummy. Jeg elsker virkelig egg og store frokoster! Jeg holder også på og lage kanelsnurrer nå, men ettersom deigen må heve en time, så tar jeg meg friheten til å slappe av i sofaen med grønn te og Doctor Oz på tven i mellomtiden. Og nå kom mamma hjem tidlig også, koslig! Så når kanelsnurrene er ferdige skal vi vel kose oss med dem og te. Ha en fin torsdag!ph/privat

Photobucket

null energi.

Nå begynner det og bli sent, så jeg skal straks stupe ned i senga og ligge der til jeg våkner av meg selv i morgen tidlig. Blir godt ja, spesielt siden jeg er så sliten og har null ganger null energioverskudd for tiden. Får nesten starte dagen med skikkelig Nugatti krønsjy i morgen, så kommer vel energien! God natt. ph/weheartit

Photobucket

simple style.


1. Topp fra Zoey Tank, $450.00
2. Clutch fra Asos, $117.00
3. Wedges fra Dorothy Perkins, $72.00
4. Smykke fra Alex and Chloe, $90.00
5. Bukse fra Moschino, $637.00

Photobucket

gammel, men vakker sang.

Photobucket

den andre mars.

Heisann og hoppsann! Nå har jeg sovet en liten time, i og med at jeg er så fryktelig utslitt og har typ null energi for tiden. Derfor var det utrolig herlig å sove, men forferdelig å stå opp igjen. Ehe. Ellers spiser jeg herlig frukt og drikker verdens beste te, nemlig grønn te med forest fruit-smak! TEST DEN UT. Du vil ikke angre. Også ser jeg på et interessant program på nrk3 som heter "Kroppsfiksert - plastisk kirurgi". Faktisk veldig bra! Ha en fin onsdagskveld videre, jeg skal bare prøve å holde meg våken. Slenger med to bilder fra bussen i dag, tjohei.ph/privat

Photobucket

litt inspirasjon.


ph/weheartit

Photobucket

nude pumps.

De perfekte nudefargede pumpsene! Fra Asos.
ph/asos

Photobucket

en god morgen.

God morgen! I dag starter jeg ikke før klokka er ti over ti på skolen, noe som betyr at jeg kan sove helt til klokka ni! Utrolig herlig å kunne sove utpå dagen etter at jeg stod opp klokka fem på fem. Men en ting som ruinerer humøret mitt er at i går så fikk jeg greie på at vi har naturfagsprøve i de første timene i dag... Og jeg aner ikke hva vi har prøve i, og jeg har heller ikke lest et ord. Jaja, det får gå som det går... Naturfag suger jo uansett. Men nå skal jeg spise ferdig frokosten min! Håper dere får en fin onsdag, alle sammen.


ph/simplybreakfast

Photobucket

headpiece.

I sted fikset jeg meg en enkel "headpiece" ut i fra et smykke jeg har. Elsker det! Ser litt sånn.. ja.. ikke norsk ut, ha-ha. Hva synes dere? ph/privat

Photobucket

et lite dryss av bilder.

Nå har jeg spist ni lomper til med Nugatti krønsjy (JA, NI!!!!!), så nå sitter jeg her og er stappmett, kvalm og glovarm. Ellers skal jeg se ferdig Frustrerte Fruer nå, drikke mye isvann og bare slappe av frem til jeg skal legge meg. Også må jeg kanskje lese litt til den forbaskede naturfagsprøven vi har i morgen.... Hrmf. Her har dere forresten en god del bilder fra Østerrike desember 2010. Savner det, og spesielt alle folkene vi var der med! Gleder meg til å se flesteparten igjen i Gøteborg i mai i år. ph/privat

Photobucket

fantastiske asos.

Oh my God. Inspirasjon til tusen til både våren og sommeren! Jeg vil ha shortsvær nååå.


ph/asos

Photobucket

slik vil jeg gå kledd i morgen.


1. Fuskepels fra Topshop, $400.00
2. Jeans fra The Outnet, $270.00 
3. Veske fra Lanvin, $2075.00
4. Genser fra Dorothy Perkins, $48.00
5. Headpiece fra Rock n Rose, $45.00
6. Sko fra Maurie and Eve, $279.00

Photobucket

36 ting jeg elsker.

* Jeg elsker duften av jordbærte som fyller rommet.

* Jeg elsker lukten av gresset når snøen endelig forsvinner.

* Jeg elsker musikk som får meg til å drømme meg bort til fantastiske steder.

* Jeg elsker nystekte knekkebrød med servelat.

* Jeg elsker følelsen man får når læreren sier "god helg" eller "god ferie".


ph/weheartit

* Jeg elsker å sitte som et nervevrak og se på innspurten av skirenn.

* Jeg elsker det å slappe heelt av etter en god treningsøkt.

* Jeg elsker følelsen jeg får når jeg har gjennomført noe jeg frykter.

* Jeg elsker å se på inspirerende bilder i flere timer.

* Jeg elsker følelsen man får etter å ha kjøpt noe man virkelig elsker.


ph/weheartit

* Jeg elsker å se menn bli rørte.

* Jeg elsker følelsen av å mestre noe.

* Jeg elsker det å våkne tidlig i helger/ferier, for så å vite at du kan sove mye lengre.

* Jeg elsker å sitte på café med venner og ikke tenke på tiden.

* Jeg elsker å spise sammen med de jeg er glad i.


ph/privat

* Jeg elsker det å legge meg til og sove med et smil om munnen.

* Jeg elsker og legge meg i senga og lese i en god bok.

* Jeg elsker å ligge ute på sommeren og kjenne sola steker på ryggen samtidig som jeg hører på flott musikk.

* Jeg elsker å se bra/dårlige filmer.

* Jeg elsker det å le til magemusklene sier stopp.


ph/weheartit

* Jeg elsker følelsen av at en ny episode av yndlingsserien min har kommet ut.

* Jeg elsker at det snart er vår.

* Jeg elsker å lese bra blogger om og om igjen.

* Jeg elsker å se på bilder som jeg er skikkelig fornøyd med å ha tatt.

* Jeg elsker å se gamle ektepar som ser nyforelskede ut.


ph/weheartit

* Jeg elsker godteri.

* Jeg elsker å ha skikkelige jentekvelder med snakking, latter, godis og filmer.

* Jeg elsker og vandre rundt i pysjamasen hele dagen.

* Jeg elsker å pynte meg, for så å være fornøyd med hvordan jeg ser ut.

* Jeg elsker det å se meg i speilet og si: "Kine, i dag ser du ikke så verst ut".


ph/weheartit

* Jeg elsker å kjenne gresset og sanda mellom bare tær på sommeren.

* Jeg elsker å ta årets første bad i sjøen.

* Jeg elsker å fly.

* Jeg elsker og sitte på bussen med bra musikk på øret.

* Jeg elsker og kle meg i klær og sko som jeg føler meg vel i.

* Jeg elsker å smile.


ph/privat

Photobucket

for en slapp tirsdag.

Hei! Ja, da er det tilbake til skolebenken igjen, gittsann. I dag hadde vi tre timer media, to timer norsk (hvor gruppa mi fremførte et prosjekt om epikk som vi har fått fire ukers utsettelse på, he-he) og to timer gym. I gymmen hadde vi volleyball, og jeg kan ikke si annet enn at det var... eh, rolig & fint. Ha-ha. Men jeg elsker jo volleyball da, så gikk supert for meg å ha det! Ellers skulle jeg jo egentlig dra den late rævva mi ned på 3t og pulsspinn etter skolen, men slik gikk det altså ikke... Jeg dro heller på min kjære nærbutikk, Ica nær, og handlet inn epler, bananer og Nutrilett sjokoladebarer (ELSKER DEM, og nei, jeg spiser dem ikke for å slanke meg, men som godis... ehehe). Så nå har jeg kost meg med en sjokoladebar + lomper med Nugatti krønsjy. Prøv lomper med Nugatti krønsjy, det er helt insane godt og avhengighetsskapende! Så i stedet for å få opp pulsen og kondisen min, sitter jeg altså hjemme i koseklær med te i koppen min og tv-serier rullende over Mac-skjermen. Men jeg synes jeg fortjener litt avslapping etter den lange joggeturen min i går og de mørbankete føttene mine. Jeg mangler dessuten og se en del episoder av Gossip Girl, Kourtney And Kim Take New York, The Vampire Diaries og The Bachelor, så nå blir det seriemaraton her i stua! Og massemassemasse jordbærte... Og kanskje litt lomper med Nugatti....... Og definitivt frukt! Xoxo.


ph/lissis

Photobucket

dagens antrekk.1. Genser fra Zara.
2. Smykke fra H&M.
3. Skinnbukse fra Cubus.

Photobucket